İnstagram Son Görülme Nasıl Kapatılır?

İnstagram ekibi durmaksızın çalışmaya devam ediyor, güncellemeler yaparak kullanıcılarına daha kullanılabilir bir platform amaçlıyorlar. Facebook’a satışını gerçekleştirdikten sonra atağa kalkan İnstagram’ın 2017 kullanıcı sayısı 100 Milyonu geçtiği açıklanmıştı.

Son güncellemeler ile gelen bir diğer özellik İnstagram son görülme güncellemesi oldu, bazı kullanıcılar bu güncellemeyi severken kimi kullanıcılarda bu güncellemeyi hiç sevmedi. Tabi birde işin bu kısımıyla ilgilenmeyen yalnız arkadaşlarımızı unutmamak gerekiyor. Eğer sizde son görülme güncellemesini sevmeyenlerdenseniz makalemizin devamını okuyarak İnstagram Son Görülme Nasıl Kapatılır? sorusuna cevap bulmuş olacaksınız.

İnstagram Son Görülme Kapatma
İnstagram Son Görülme Kapatma

İnstagram Son Görülme Kapatma

Çok fazla zor bir işlem olmamakla birlikte gayet basit. Öncelikle ilk yapılması gereken Instagram hesabınıza giriş yapmak olacak, ardından şu işlemleri takip edin;

  • İnstagram Son Görülme Kapatma için hesabınıza giriş yaptınız, oradan profil kısmına gelmiş olmalısınız
  • Sağ üst kısımda bulunan üç noktaya tıklayın
  • Aşağı doğru kaydırmaya başlayın, yavaş yavaş kaydırırken “Hareket Durumunu Göster” seçeneğini göreceksiniz, muhtemelen aktiftir. Onu pasif hale getirin, işlem bu kadar.

Adımları sırasıyla yaptıktan sonra başka İnstagram kullanıcıları sizin son görülme zamanınızı göremeyecektir. Yani eski güncellemesiz hali ile aynı hesap olmuş olacak.

Aktif etmek istediğiniz zaman ise adımları tekrar uygulamanız yeterli, pasif ettiğiniz kısmı aktif ettiğiniz takdirde takipçileriniz sizin son görülme zamanınıza ulaşmış olacaklardır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir